John Blund

Nu vill jag ha sällskap. Kom hit!

Godnatt alla läsare, kommentera gärna. =)


KRAM från en lycklig J.

Till Dig (efter mycket funderande)

Jag tycker om det vi har och det vi gör. Jag behöver inga etiketter.

<3

Kul att det går bra för någon

Har fått kontakt med två kusiner via Facebook.

Den ena är snart färdig advokat. Den andra pluggar till socionom.

Själv då, vad gör jag? Ja, vad svarar man på det?


Inte alls prestationsångest... ;)

Roligt mail





"...skämma bort dig själv med en exlusiv e-kup..."

Var det bara jag som trodde att de numera  lottar ut bröstförstoringar på Skoost?

Ledsen att göra er besvikna. ;)


Strålande sol!!

Sov länge idag på grund av en incident som hände inatt. Vi var på skogsfest bland zombies och en massa andra skumma människor. Sen vidare hem till Kim för att gå igenom lite babykläder. Härlig kombination. ;)

Iallafall. Söte Hardy hälsade fint på mig och jag fick nässelutslag på armen. Fick allergitabletter av Kim som hjälpte. Iallafall ett par timmar, sen fick jag svårt att andas. Tog ytterligare en tablett samt en bricanyltablett, men det hjälpte föga. När jag hade suttit och pipit ett tag och tillslut fick jobbigt att prata så ringde Kim 112. Och det var ju en historia för sig.

Efter inhalation av vad det nu var i ambulansen så kände jag mig bra igen och syresättningen gick upp ordentligt. Men trots det körde de mig till förlossningen(??!). Hallå, allergichock, inte föda barn!!

Första frågorna: "Blöder du? Läcker du vatten?"

"Uhm. Nej. Jag hade lite svårt att andas bara. Men det är bättre nu."

"Ja men vi vill bara kolla hjärtljuden först. Rör barnet på sig?"  frågar läkaren samtidigt som sköterskan försökte få in hjärtljuden utan att lyckas.

"Ja, han rör på sig, man ser tillochmed UTANPÅ magen att han sparkar."

"Ja eftersom vi inte får in hjärtljuden så blir det ett ultraljud."

Hjärtat slog (nähä!!) och allt såg bra ut. Vidare till medicinakuten där jag TROTS att jag var bra fick ligga med övervak i några timmar. Hade lite förhöjd puls och syremättnaden var inte riktigt 100 och jag var rödflammig tydligen. Så det blev cortison. Sen sömn på en hård bår med apparathelvetet som pep var och varannan minut på grund av hjärtklappningen jag fick av all jäkla medicin.

Var hemma vid 10 i morse lagom pigg och glad, med recept på nån inhalator. Tycker det var lite väl mycket uppståndelse för lite allergi. Sov väl till kl 14, sen ville Linnéa ha sällskap på stranden. Så jag rotade fram bikinin och drog iväg.

Härligt som tusan!




Snart dags för dusch och soffmys. <3

För varmt

Hur ska man klara av den här sommaren? Jag håller på att svettas ihjäl.

Har suttit en del på balkongen och grejat med lite papper. Kom på (igen) att moderskapsintyget borde skickas till Försäkringskassan. Så de är påväg, bland en massa andra papper.

Snart kommer Sara hit för att filura lite. Sen bär det iväg till stan för att träffa Kim och pussa på Leo. Är sällskapssjuk men får se hur länge jag pallar. Sammandragningarna har inte varit så roliga idag, men men.

Mer? Min favoritblogg har tydligen blivit hackad av några idioter. Bloggen är fiktiv, men jag kan förstå att vissa tar åt sig. Jag har också känt mig utsatt av den, men garvar mest åt det. Som sagt, ironi på låg nivå, jag älskar den!

Väntar med spänning på fortsättningen på den!

Lördag

Så vaknade man då av dunkande arabmusik. Tack grannar! Ni gav mig lusten att packa. Så det ska jag göra idag. Fasen vad skönt det ska bli att komma hem igen.

Frukosten är intagen. Solen skiner på balkongen. Jag har fjärilar i magen, tror bestämt att jag blivit kär igen. Och det känns bra. Om det är besvarat eller ej vet jag inte men det är iallafall en bra kille.

Sitter här och kikar på kulan. Kommer ni ihåg att jag tyckte den var gigantisk förut? Det tycker jag inte längre, även om måttet ligger lite över normalkurvan. Magen växer uppåt, inte rakt fram så det ser ut som man ska kantra, tack och lov. Men det kommer väl. Han växer iallafall på fint, vår lille grabb och om mindre än 2 veckor är det dags för ultraljud igen. <3

Flytten börjar närma sig på allvar. Känns underbart!!



Näe

Kan inte låta bli att dra på smilbanden.

Tack för kommentaren!



"OM man har tvn som barnvakt så tycker jag okså synd om kevin som har dig som mamma. Du borde inte få vänta daniels barn. Vet ju en som skulle vara en bättre mamma. Hans nya tjej. Henne vill jag ha men hon är ju bara med honom hela tiden. ska vi förstöra? inte för att ja skulle vilja va med dig heller.. du borde växa upp. godnatt"


*fnissar fortfarande*

Kommentaren är lite rolig faktiskt. Är bara jag och en viss annan som förstår ironin bakom den. Du kanske kan berätta vad D's nya tjej heter? Han vet nämligen inte det själv ens. Osynlig lär hon vara också om hon nu är med honom hela tiden. Antar att det är en kommentar som ska göra att det blir mer liv i luckan igen.

Är det som du säger får jag passa på att gratulera fröken osynlig. Han är en bra kille. Ärligt.
Även om han och jag inte är bästa vänner (långtifrån) så kan jag faktiskt säga det.

Telefonkö

Men nu är det gjort iallafall. Var lika bra det, man vet ju aldrig liksom.

Fredag

Då var det fredag och idag har jag inte fått mycket gjort. Kevin åkte till sin pappa idag Själv har jag legat med jobbig huvudvärk och sovit mig igenom nästan hela dagen.

Blev dock väckt mellan varven. Dels av Kim som var sällskapssjuk, dels av rektorn på förskolan som berättade att de hade haft krismöte med personalen på grund av onsdagens händelse. Hon skyllde det hela på bristande rutiner och nog kan man hålla med om det alltid.

Sen kom ett annat samtal av en mer otäck karaktär. En person anklagar mig för att ha skrivit saker i en annan blogg, om henne. Personen i fråga skulle slå ner mig nästa gång hon såg mig. Det spelade ingen roll om jag var gravid eller gick med barnvagn, nerslagen skulle jag bli oavsett och jag fick gärna polisanmäla henne för olaga hot.

Kl 13:45 inkom samtalet till min mobil. Noterar ifall att. 13:55 står det i mobilen, det beror på att jag är 10 min före alla andra. ;)


Fortfarande, jag skriver inte i den bloggen. Dessutom ska den vara påhittad, vilket jag tycker är rätt tydligt. Ingen människa är väl så sjuk? Men men.

Annars då?

Lillgrabben sparkar på, magen är sned, höger sida sticker ut som en strut. Ser riktigt kul ut.


Väntar på ytterligare samtal från  en viss annan. <3

Så missar man det igen

Okej jag är en lantis, skratta hur mycket ni vill.

Black Jack har sin årliga spelning i Pålsbodaparken imorgon. För 4 år sedan skulle vi dit, jag och syster yster. Men vi hamnade på villovägar och kom inte fram i tid på grund av vissa härliga personer. Men vi hade kul i volvon iallafall. Hade ju en söt chaufför och en massa bra musik som vi satt och sjöng till i baksätet.

Förra året hade jag chansen igen. Men vad hände? Jo, vi kom inte iväg. Varför minns jag inte men jag vet att chauffören sedan sist var inblandad då också.

Nu är jag medbjuden igen, av både syster yster, hennes karl och så A, deras vän. Men det går inte så bra, pallar ärligt inte åka mer tåg fram och tillbaks den här veckan.

Måste hålla mig vaken...

...i minst 2 timmar till. *love*

Dagen idag

Efter frukosten gick vi iväg i duggregnet till sonens förskola, där vi var med till kl 12 ungefär. Vill helst inte ha honom själv där på grund av gårdagens incident. Sen var det dags att gå hem och byta om och åka till barnmorskan. Byta om eftersom hela jag var insmord i Leos gröt. ;)

När jag satt i väntrummet kom Kim för att hämta sin då sovande son. När får vi låna honom igen babe? =)

Värdena var okej. Blodtrycket 100/60, Hb 107 och vikten 67,8. Dock 1+ på proteinstickan, så en odling skickas iväg.

Blev tillsagd att äta  mina järntabletter ordentligt. Två om dagen ska jag ta men lyckades förhandla mig till att det räcker med en om dagen. Mår så illa av dem...

Efter BM-besöket åkte jag återigen till sonens förskola där vi hjälptes åt att ta barnen till centrum. Det var förskolans dag idag. Därefter tågade vi tillbaks till förskolan där vi fick korv och glass.

Hemåt med sonen, badat och grejat lite. Nu sover han som en stock. Det lär jag också göra snart!

Kram på er!

Vad är det nu om?




Är mycket beklagligt att du sitter här och beklagar dig istället för att vara delaktig, om du nu bryr dig på riktigt.

Igår var vi på ett möte på BUP gällande diagnosen, dit samtliga i sonens närhet var inbjudna. Att ni inte dök upp, någon av er, och sa er åsikt om det hela?

Att sonen ofta uttrycker att han mår dåligt, det är de väl medvetna om. Det är liksom därför han har blivit utredd.

Du är duktig på att förvränga saker och kasta skit. Jag har flera gånger gett er möjligheten att vara med och stötta sonen, men det duger inte. Kommer du ihåg den här boken som exempel? Du lär ha sett den eftersom sonen bar den med sig dagligen i ett par månaders tid. Inte en rad har du skrivit i den. Inte ett foto på favoritkusinen har du klistrat in.

Om du bara visste hur många timmar per vecka som jag lägger ner arbete på att hjälpa sonen på bästa sätt. Hur jag fixar och trixar, går på möten, läser böcker, med mera. Om du var aningens mindre fördomsfull så skulle du se och höra även detta. Inte bara lyssna på skvaller och ta ut de gottigaste delarna för att vrida på sanningen och kunna snacka skit.

Godnatt!

Godmorgon!

Har alla sovit gott?

Jag har en bebis här hemma. =)

Lille Leo kom hit vid 18.30 igår. Sen dess har det varit full fart. Vi var iväg och handlade, sen hem för att äta kvällsmat, bada och sova.

Grabbarna somnade inte förrän vid 23-tiden, vilket jag har förskolan att tacka för. *Tack*
Jag slocknade då också, men blev väckt ett par tre gånger av telefonen. Men det gör inget, du vet att jag vill att du ringer. ;)

Vid 3 vaknade Leo och var hungrig. Vid 8 vaknade han igen och nu är det full rulle igen. Kevin har precis vaknat.

Nu blir det frukost, sen dagis. Jepp, vi går dit sent idag, vilket jag inte tänker bry mig om!

I eftermiddag ska jag till mödravården igen.

Ingen lugn stund idag heller alltså!

KRAM

Måttligt förbannnad

Sonen har sovit middag på dagis idag. I 4 timmar!!!!!!!!!!!!!!!

Personalen glömde honom i vilorummet och när jag skulle hämta honom var de påväg att låsa och gå hem.

Härom veckan var det ett barn som blivit inlåst i förrådet på gården. När mamman kom och skulle hämta henne så tog det personalen 30 minuter att hitta flickan. Där satt hon, nerkissad och totalt hysterisk, inlåst.

Det ironiska är att jag suttit i möte med BUP och rektorn på förskolan där jag vänligt men bestämt sa att det måste bli ordning på torpet och att det INTE får ta ETT HALVÅR att få in en resurs.

Blir ytterligare ett möte med rektorn nu i veckan, känner jag!!!



Tack gode gud för att vi ska flytta och byta förskola.

Dagens inköp



Bäddset till spjälsäng




Mysig filt

                                                       


Spjälskydd


Amningskudde (fast i capuccino)


Samt ett mönstrat regnskydd från Tullsa till liggdelen som jag inte orkar fixa bild på.

Hahhahhahahahha!!!!

Att folk ska vara så inihelvetes förbannat jävla nyfikna!!!!

Skit i vad folk gör, sköt era egna liv istället. Fast det är väl svårt om man inte har något.

Varför ska du ha reda på varför jag träffar en viss person och vad vi pysslar med??

Herre Jesus alltså.

Helt färdig

Blev dåligt med sömn inatt och idag har jag varit ute sen kl 12 ungefär. Kom precis hem.

Möte på förskolan, efter det sen lunch med syster yster.



Det är kul att vissa tror att jag står bakom BettyBoo-bloggen. Känns nästan som jag ska ta det som en komplimang för jäklar, min humor är det iallafall!

Tro att det är jag, det är okej. Faktiskt, folk får tro vad de vill.

Magmuskler

Det är det ingen brist på här, så som jag får skratta. Tänker inte sitta och pyssla med några försvarstal. Jag vet själv vad jag gjorde inatt och jag kan säga att det inte var någon dröm.

Nu ska vi greja lite här, sen promenera iväg!

Alltså, jag kommer inte vara i närheten av någon dator förrän ikväll.



Ha det fint och lycka till med paranoian allihopa!

Godmorgon världen!

Nu har jag vaknat efter en skitskum dröm. Eller var det en dröm?
Kanske. Kanske inte. Vem vet. ;)


Idag blir det möte med nya förskolan. Spännande värre!

Skvaller hit, skvaller dit

Skvaller in och skvaller ut.


Skvallra på x 2!


Jag litar mer på mina vänners ärlighet än mina fienders skvaller. Jag vet att ni sprider ut saker som ska få mig att känna mig osäker och må dåligt. Jag vet att det ni sprider ut inte är sant.

Om ni nu tycker så illa om mig, men tycker så mycket om den andre parten. Ta då en funderare. Är det värt att krossa den ni tycker om för att försöka såra mig? För det är precis vad ni gör. Sårar den andre parten genom era falska påhitt.

Ett hett tips: Ta er dynga och skyffla över någon som tycker om skitsnack. Vi bryr oss inte. Vi har varann, det räcker för oss.

Sköt ert så sköter vi vårt.


Sova?

Yes.

Sova gott?

You bet!

Godnatt!!

Sol och karusell

Vilken karusell det blev nu då. Jag bad om att få tillbaks en babyjacka som en person fått tag på utan att fråga om lov, då blev det livat.

Behåll hoodien du, jag kan köpa en ny. Vill du köpa byxorna som hör till?  ;)



Idag har det varit en lugn dag ute i det fina vädret. Jag har bott på bron. Perfekt med utsikt över hela gården, barnen har kunnat härja fritt. Lite mer fräknar har jag fått på näsan och jag har till och med lyckats sola magen!

Nu blir det sängen för mig, är helt färdig!

Där sprang en till dag iväg

Nya skor, nya kläder till Kevin och sen en sväng med blivande fadern på IKEA för att inhandla lite grejer till bebisen.
D's hus får agera förvaringsplats tills flytten är klar.
Efter det blev det systemet med densamma och därefter kebabtallrik. Tillbaks till stora lilla staden för att trycka i mig en glass på den sedvanliga parkeringsplatsen gömd bakom en långtradare. Bäst att hålla på traditionerna...


Vad har ni haft för er?

Jag har en ny favoritblogg.

Yes I do.



Jag önskar att jag kunde ta åt mig äran för bloggen, men tyvärr. Det finns andra som är mer klockrena än mig vad gäller ironi, även om jag faktiskt gästspelat lite då bloggaren fick kopiera ett av mina inlägg.

För vet du, det är fler än mig som du har trampat på tårna och irriterat de senaste åren. Jag är inte skyldig till allt. Har viktigare saker för mig. =)

PUSS!

Nog är det roande alltid

"Nä jag har inte snott min brorsons babytröja som inte finns att köpa i Sverige, jag råkade köpa en exakt likadan i exakt samma storlek av en brud med blåtira som bor någon mil ifrån er. Så nu skriver jag flera försvarsinlägg på 20.000 tecken var med mina påhittade historier för att upprätthålla min prettostatus på the great Metroblogg. Och bara för att irritera så skänker jag bort er tröja till välgörenhet istället för att lämna tillbaks den."

(Gör det, den är nog ändå full av löss. Eller förlåt. Lusar.)



Dagen då!

En heldag ute i det fina vädret. Fint som snus.


Godnatt!






 


Gröna Lund maj 2009




Sonen sitter fram och visar vägen. Syrran sitter bredvid mig och är snygg och Daniel kör.




Kevin är lite arg, han ville åka mer bil. Men sen blev det bra igen!





Han fick ju köra bil själv, det var inte  dåligt! Bilden på syrran är från kön till Nyckelpigan.
Den var lite läskig tyckte Kevin.


Det var en mysig dag med mat i solen och en massa bus! Tack syster och Daniel.

En bild


Här ligger jag!




Ingenting är mysigare än att känna sitt barn greja runt i magen!

Idag är jag i vecka (tjuvkikar) 23+0!

Om pojken skulle få för sig att titta ut idag så har han 50% chans att klara sig.
Men jag ska gå över tiden, det har jag bestämt. ;)


Timmars letande i onödan

Jag köpte ett set till sonen när han var nyfödd för dyra pengar, från en nätbutik i USA.
Har hittat byxorna men luvjackan har varit puts väck i flera år. Både jag och sonens pappa har letat utan resultat.
Vi har  frågat runt bland både vänner och bekanta, men som sagt, ingen har sett den. Nu har jackan dykt upp tack och lov!

Nu hoppas vi bara att personen ifråga lämnar tillbaks plaggen hon lånat (olovligen).

Här är brallorna som saknar sin polare:




Resten av plaggen struntar jag i att  ta tillbaks, bara jag får tillbaks jackan.
Sitter många minnen i den.

Skrattsalva!

Där blev det ytterligare diskussioner om det hetaste samtalsämnet i Askersund/Motala för tillfället. MINA BOOBS.

VAD är grejen?

Läs under det här inlägget:


http://kaosetsgudinna.blogg.se/2009/may/dagens-inkop.html


Lökar & Meloner





BH:ar från Triumph med bildbevis för storlek (lika bra)
399:- /st (biträdet fick hjälpa mig att mäta)

Två par leggings, ett par långa vita och ett par tuggummirosa
99:- /st

Tanktops två stycken 99:- /st

Svart kortärmad tunika 149:-

Allt från gina tricot!

Detta, en morgonfika, en lunch samt två läkarbesök och ett MVC-besök har hunnits med idag.
Alla besök gällde inte mig, tack och lov.

Nu - Bricanyldarr och sammandragningar. Vila kanske?!



Tack Erika för sällskapet!



Farmtown är roligt...

Får man gråta en skvätt?

  • Flyttdatum: 2009-07-01
  • Inskolningsdatum på förskolan i augusti
  • Inskriven på rätt MVC från flytt
  • Rensning av källarförråd påbörjat (Tack för hjälpen Sara!!)


 

FÅR jag grina lite? *lättad*




 


Då ligger vagnen på Blocket!

Inte den jag köpte igår, den lär jag inte sälja än på ett tag. Men den gamla!

Hoppas jag får den såld så snart som möjligt!


Då har en till dag flugit iväg

Vaknade tidigt och hade tvättstugan. Malin hade tiden efter mig och tur var väl det. Hon hjälpte mig att bära grejer uppför trappan och passade på att vila lite här mellan maskinerna.

Efter en stund kom mamma hit. Vi hade en dagsplan men den blev lite rubbad då telefonen ringde. Sabina var i krokarna och var hungrig och det passade bra - det var vi också! Så vi möttes upp och  åt på Subway. Gott!

Mamma och hennes väninna sprang runt i affärer medan jag och Sabina satt och snackade. Sebbe klippte sig och blev så fin så. =)

Efter shoppingrundan åkte vi då iväg till Babyproffsen. Hem kom vi också, med en ny vagn!!! Är så himla glad!!!
Mjukglass blev det i solskenet och vagnen monterades givetvis omgående när vi kom upp till lägenheten. Så nu står den här och bara väntar.

Sen kom Kevin hem. Som jag har saknat  honom, min lille store pojk. Vi gick ner och åt underbar plankstek allihop, sen var det dags att vinka hejdå till mamma.

Nu sitter vi och myser i soffan framför Lotta på Bråkmakargatan. Sen blir det melodifestivalen!



Puss på er!

Men nej vad pinsamt...

Sitter och läser en blogg skriven av en bekant, som bloggar om sin vardag. Rätt vad det är får jag en känsla av att.... Fan... Det där har jag läst förr!!

Tar en mening ur texten, klistrar in på Google och VIPS! Nog har jag läst den där händelsen förr. I en annan blogg. I en kändisblogg dessutom.

Ja, det bidrog till morgonens skratt!

Har man inget liv så får man kopiera någon annans. =)




Gårdagskvällen då. Jag baxnar alltså... En viss person var här på besök. Jag var jättesocial och stod och diskade. Sen satte vi oss i soffan och kollade på onsdagens avsnitt av Förlossningskliniken samtidigt som han masserade mitt ryggslut. Hade någon nerv i kläm eller så för det pirrade i hela högerbenet. Men det avhjälptes med lite massage.

Sen blev han utkastad vid 2-tiden inatt. Han måste ha haft det skojsigt!

Han verkade dock lite orolig och han är den tredje personen den här veckan som påpekat att jag smalnat  av. Magen är som den ska, men jag har förlorat en hel del på armar, ben och i ansiktet. Totalt har jag bara gått upp ett enda kilo men enligt normalkurvan borde jag vid den här tiden ha gått upp cirka 5 kilo.

Barnmorskan reagerade också över detta men trodde att det skulle bli bättre bara jag börjar må bättre i mig själv.

Förresten, jag har bytt barnmorska nu. Nu har jag BM nummer tre i denna gravdiditet och det lär hinna bli en fjärde innan jag har ploppat ut sonen. Ny läkare har jag också fått, honom ska jag träffa nästa vecka. Tydligen har jag gått till en av klinikens ägare tidigare.


Rörigt värre!

Snart kommer min älskade mamma hit. Plankstek och vagnkoll är inplanerat idag. Just nu har jag tvättstugan!

Var är den där odygdiga flickan?

Vidrigt utsträckt i sängen.

Jovars.

Ska slänga ut karlbesöket och sova!


Haha, härlig vinkel va?



Magen idag, v 22+3

Jag vågar visa magen! Vågar du?

www.metrobloggen.se/magen

Min kärlek



Information om BabyTravel Jogger Komfort

Söker du en extra smidig och lättkörd vagn?
Vår succévagn, i mycket hög kvalitet. Svängbart, låsbart framhjul, steglöst ställbar rygg med liggläge, ställbart handtag. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Lämplig för barn upp till 18 kg. Finns i flera färger. Vikt 13,5 kg. Mått hopfälld inkl. hjul: längd 84 cm, bredd 68 cm, höjd 44 cm. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att alla yttermått minskar.


Kampanjpris på 2008-årsmodell

2995:- Inklusive liggdel



*VILL HA!!!!!!!!*


Härlig dag hittills

Besök hos sjukgymnasten, som tryckte på några punkter på axlar och nacke så huvudvärken försvann nästan helt! Ska dit en gång i veckan för behandling. Lovley!

Mamma ringde också och vet ni vad? Hon har gått och blivit mannekäng. Första jobbet ikväll tydligen. För underkläder och bikinis!! Min mamma liksom. Hon är en riktig hottie hon, man har att brås på. ;)

Imorgon kommer hon hit och då ska vi bara vara. Äta gott och ta det lugnt. En sväng till Babyproffsen blir det har vi sagt, jag har gått och blivit kär i en vagn som dessutom reas ut nu i helgen. VILL HA!!

För där har vi varit idag, jag Malin och Erika med deras minstingar. Blev en del klämmande och kännande på en massa olika vagnar innan jag hittade rätt.

Tyvärr har jag inte fått vara ifred idag, efter att beskedet om att jag kommer byta nummer kom ut. Det har plingat i telefonen till och från med krav om att jag ska förklara varför, men varför ska jag behöva göra det?

Mitt liv, mina val. Jag måste göra det som känns bäst för mig och det är definitivt inte bra att ha kontakt med någon som får en att må dåligt. Jag tänker inte krusa mer, no way!

Mer då?

Lillbusen sparkar för fullt. Är en aktiv pojke, det märks. Kan inte minnas att Kevin var såhär livlig i magen. Nu känner jag verkligen av busen så fort jag sitter still. MYS!



Godmorgon världen!

Är uppe med tuppen. Lille herrn i magen väckte mig med sina små sparkar och tur var väl det. Jag har en del att stå i idag.

De två viktigaste punkterna är att ta mig till sjukgymnasten och därefter byta telefonnummer. För vet ni vad?

Han har satt sin sista potatis. Mig behandlar man inte hur som helst. Jag ska sträcka på mig nu, skaka av mig honom och bara ta vara på mig själv. Sen får folk snacka bäst de vill. Om den här pojken ens ska kunna leva så måste jag stänga ute alla som får mig att må dåligt nu. Kom inte i närheten. Någonsin!



 
Ni är många som ska få  varsin stor kram nästa gång jag ser er.


 


Namnfunderingar

Det kanske inte är någon Adrian i min mage? Det kanske är  en Kian trots allt.

En Kian Christian. Med mitt efternamn såklart.

Eller kanske KIAN Adrian Christian Adrian är ju rätt fint det måste jag ju stå fast vid.

Christian efter Christianarna på jobbet.


 


Nädå där skojade jag faktiskt. Sonen kommer döpas till Christian eftersom det är den manliga varianten av Christin. Efter min mamma. Dessutom heter syster yster Christina i mellannamn så det passar bra!

Nästa steg är att komma  på vilka som ska bli gudföräldrar!
Dop kommer det att bli och ett ex till mig kommer att bokas in för att sjunga ett par fina låtar.


Sömnlös

Har sovit i en timme kanske. Vaknade just upp av mina underbara sammandragningar.

FÅR
jag skära kulorna av honom?

Han ska vara glad över att jag är i det tillstånd jag är... Jag med kanske, annars hade det här gått riktigt illa.

Jaha

Han har ihop det med sitt ex och har haft det ett tag nu.

Ska man skratta eller gråta? Jag vet inte så jag kör på bådadera. Kommer hem efter en veckas sjukhusvistelse och får reda på detta. Tack liksom, det lugnar magen jättemycket.

Men jag är ärligt tacksam över att ha fått veta...


När man är i chock så gör man saker som man inte riktigt kan förklara. Jag vet inte varför jag ringde C av alla människor men det var nyttigt tror jag. Men om dina tyglar håller vet jag inte, jag vill nog hem. ;)


Sova? Jag borde.


Ödets ironi

Ja vad ska man säga?

Att skriva för sin egen skull...

... och inte för någon annans. Det ska jag försöka göra från och med nu och stå fast vid det.

Jag känner ett krav på mig att skriva på ett  visst sätt, att utelämna vissa saker. Men jag klarar inte det just nu, jag måste få ut allt. Jag började blogga som en form av självterapi. Så ska jag fortsätta också. Så förlåt alla läsare som fått stå ut med mina klagande inlägg den senaste tiden. Ni kommer få fortsätta stå ut ett tag till.

Jag har gått med den här klumpen i halsen i över 4 månader nu. Det finns så mycket som jag vill få ut, så mycket som jag vill skriva om. Men jag får inte fram det.

Mycket handlar om D. Hur sviken jag känner mig. Vilken stress det är för mig att bli lämnad ensam mitt i en livskris. Avsaknaden av förståelse för mitt beslut. Påståendena om att jag minsann har valt att sitta i den här situationen, att jag hade ett val.

Jag hade inget val. Abort var inget val för mig. Adrians existens startade redan när jag blev gravid. Han började inte existera efter en viss graviditetsvecka eller vid ett visst utvecklingsstadie. Han fanns där i min mage när jag stod med teststickan i handen.

Hur sjutton ska jag kunna få D att förstå det? Att alternativet abort INTE EXISTERADE för mig i det läget. Att jag inte alls tvingar honom in i något han inte vill.

DU KUNDE HA SKYDDAT DIG, DU VISSTE VART JAG STOD. DU GJORDE MIG GRAVID I SOMRAS OCKSÅ OCH VET MER ÄN VÄL VAD DU SA TILL MIG DÅ.

DU tvingar MIG in i något jag inte vill.

DU lovade mig att jag aldrig någonsin behövde genomgå en abort. Att nästa gång jag blir gravid, då blir vi föräldrar. Du lovade mig att vi skulle leva med varandra i resten av våra liv. Du VALDE att inte använda kondom, sen VALDE du att bryta den fem dagar gamla förlovningen. Då med orden "Gör abort, annars är det slut!"

Nu har du ändrat dig och hävdar bestämt att det inte alls var så det gick till. Du lämnade mig för att jag blev psyko när jag blev gravid, så låter det nu.

Är det så JÄVLA KONSTIGT att man får PSYKBRYT när man står där, fem dagar efter en förlovning, med ett positivt graviditetstest i handen och BLIR DUMPAD???

Jag VILL INTE HA DET SÅHÄR. Jag vill inte vara ensam gravid. Jag behöver din närhet.


SVAR PÅ KOMMENTARER




Svar till Yvonne:

Hej och tack för titten i min blogg. :)

Anledningen till att jag inte krävde kondom. Jaa.. för att det inte var någon panik för mig om jag skulle bli gravid och han sa själv att blir du med barn så blir vi föräldrar. Vi planerade väl inte direkt att det skulle bli så just nu, alltså sagt att "Nu kör vi" men vi skyddade oss inte heller.


 Svar till gruvis:

Tack för informationen, har kollat upp det och det är som du säger. Det stämmer. Har haft det på känn ett bra tag.
Tack som sagt.


Ta det lugnt...

Släpp tankarna på allt runtomkring, du måste inte tänka på allt just nu, se till att slappna av...

HUR ska jag lyckas med det när jag har miljoner saker att reda ut?

Jag vill hem så fort som möjligt men har en massa måsten som gör att jag blir kvar här ett par veckor till.

Min "Att-Göra-Lista" med både kortsiktiga och långsiktiga måsten:

Barnmorskebesök
Se till att sonens pappa lämnar honom på dagis (verkar vara JÄVLIGT svårt)
Lämna papper till jobbet
Krångla med förbannade jävla förstadagsintyg från KS för tiden då jag låg inlagd där
Möte med BUP
Föräldramöte på nuvarande förskolan
Föräldramöte på nya förskolan där jag ska försöka få till en tidigare inskolning
Få tag i barnmorska på nya stället
Spec-MVC besök
Tillväxtultraljud
Fixa med kontakt på Spec-MVC på nya stället
Packa
Få tag på nya hyresvärden för att höra lite om tidigare inflyttning
Handla mat
Bråka med Försäkringskassan
Städa
Tvätta

På detta ska jag då vila så mycket som möjligt och se till att inte få psykbryt på den bivande pappan som inte förstår någonting...


*TÅRARNA SPRUTAR*


Hemma efter ytterligare tre nätter på sjukhuset

Har jobbiga sammandragningar så nu är jag ordinerad vila och har fått order från både läkare, arbetskamrater, vänner, släkt och blivande pappa att varva ner...

Så nu ska jag göra det!

Får passa på att säga bye bye till Pragresan. Jag ska nog inte ut och flyga i mitt tillstånd.


Söndag

Jag ligger fortfarande i sängen och funderar över vad jag ska äta till frukost.

Kikar runt lite på nätet, fixar med min farm och så. Nästa steg är ett hus har jag bestämt, därefter mer mark.

Måste tjäna ihop en del för att kunna nå dit. ;)

Med magen är det lugnt sålänge jag är stilla. Funderar trots allt på att ta mig till affären för att köpa lite namnam...

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av den här bilden som jag hittade på Kims blogg (se länk till vänster)




Jag och Leo solar oss i Kungsträdgården!



 


Klagar IGEN

Börjar bli värre än värst här... men jag har ont igen. Och är rädd. Och less.
Orkar verkligen inte åka in igen så jag ligger kvar i sängen här hemma och försöker slappna av.

Går det inte över inom ett par tre timmar så har jag inget annat val än att återvända till den där förbannade sjukhussängen.

Kan någon komma och gräva ner mig? Vill inte vara med längre.. =(


Vecka 21+5 om någon timme.... Om 49 timmar tillhör jag förlossningen. Om en vecka finns det chans att Adrian överlever om han skulle kika ut.


En timme i taget


Äntligen hemma!

Sammandragningarna jag har har inte påverkat kroppen, allt är grönt  för stunden.

Har dock blivit tillsagd att ta det lugnt i en vecka. Ska göra mitt bästa för att undvika stress och så.

D kom igår tillslut, tillsammans med hans syster. Kändes bra att ha honom där faktiskt, han lyckades lugna mig en del.

Idag kom Johanna och Fredrik förbi på besök ända från Norrland. De följde mig en bit hemåt efter att jag blev utskriven. Sen åkte de vidare, de skulle förbi något köpcentrum och sen till nåt ställe för en kopp kaffe och lite titt på några papper av något slag.

Ena sovrummet är nu färdigtapetserat och det blev jättefint. Måste bara städa så det ser vettigt ut här hemma men jag låter det nog se ut som det gör ett tag. Vill inte riskera några fler onda sammandragningar. Har fått nog av sjukhus.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på film!

Kram på er!

JÄVLA SKITHELVETE

Orkar inte med det här....

Har ont som faaaaaan och nu är det på gång med tredje sprutan bricanyl sen igår.

Har legat ner HELA dagen, förutom 10 meter till frukosten och en rullstolsfärd till Pressbyrån.

ÄNDÅ börjar det nu igen.... :(

Ingen hemgång idag...

De vill fortsätta hålla koll på mig i och med sammandragningarna imorse.

Ledsen och besviken är jag också. Hur kan en bil vara mer värd än ett barn?

Tur att Kim-gumsan finns. Hon kommer alldeles snart!

Det här suger...



Nån som vill byta???? Eller komma hit med en påse chips och snacka lite skit?


Var uppe och gick förut och ja, då började det spänna igen. Bäst jag ligger still...

Fortfarande på sjukhuset

Blev väckt för någon timme sen, de ville ta prover. Men det ville inte mina årdror. Stackars sköterskan fick ge upp efter tre försök. Dagpersonalen borde dyka upp närsom för nytt försök.

I magen känns det bättre. Men så fort jag reser på mig och tar några steg så börjar det spänna igen.

Får se vad de säger på ronden sen, om jag får åka hem med medicin eller om jag måste ligga kvar.


TACK KIM för att du kom hit igår!

KRAM

21+3 idag. STANNA ADRIAN!!!!

Bloggar från sjukhussängen

Fick åka in akut på eftermiddagen på grund av sammandragningar. Blev inlagd och har nu fått bricanyl för att stoppa värkarbetet. Det verkar fungera, men jag måste vara stilla annars kommer de tillbaks.

Kim kom hit med telefonladdare och dator så jag kan ha något att göra.

Jag är livrädd kan jag säga, men de är underbara här på KS.

Kram

Ullis gullis

Jag älskar dig!!!!!!! *gråter*

Ledsen i ögat

Snart är helgen här och jag säger bara TUR att jag jobbar.

Vår vad som skulle bli vår ettårsdag infaller då. Och det gör ont. Jag saknar som fasen.
Den här natten har jag inte sovit alls bra, tårarna har runnit mest hela tiden. Det är svårt att tänka på annat också med tanke på att jag bär en del av honom i mig, som sparkar som värsta karatekid.

Varje gång jag lägger handen på magen så är det blandade känslor.

Lycka och kärlek - Snart får jag träffa vår lille Adrian. Vår son, mitt andra hjärta.

Sorg och kärlek - Jag saknar honom. Och ja jag vet att jag har gjort otaliga försök att försöka glömma och gå vidare men det är omöjligt. Han är min soulmate. Den jag älskar. Mannen i mitt liv. Och jag vill att det ska bli vi igen. Det SKA bli så.

Även om jag inte fäller lika många tårar efter de fyra månader som gått, så finns klumpen av sorg kvar i bröstet.

Vi är vänner, det vet jag. Vi hörs i princip varje dag och det går bra att prata. Mina psykutbrott blir färre. Det känns bra.


Ett steg framåt. Ett steg i taget. Men utan förhoppningar. Det är ju enkelt.

Nu är mitt konstverk ett minne blott



Såhär såg Kevins rum ut tidigare, men nu är  målarna på plats och klistrar upp tapet.

Många långa timmar har jag lagt på att få till de där  väggarna. Nu ser det helt annorlunda ut.




Svar till sabz:

För att jag ska flytta snart och jag tror inte att varken hyresvärden eller de nya hyresgästerna vill ha det så i det rummet. :(

Hur fjortis får man vara?

"Men guuud asså hon säger att hon har lika stora  bröst som meeeeeeeeeeej men asså hallå ja har såååå mkt större"


Vad vill du egentligen? Vill du komma hit på inspektion eller vad är det frågan om?


Jag önskar att jag kunde säga att du har rätt och gå och klämma in mig i en mindre storlek, men det går inte så bra. 

Dessutom ser en 100 D bra mycket större ut än en 75 D. Kupstorleken är olika beroende på omfång och du är några hekto större än mig, trots att jag har gått gravid i 21 veckor.

Och för att stilla din oro över att jag kommer gå runt och konkurera med dig och dina boobies så kan jag säga att det här kommer att gå över inom något år. Då är det bara för mig att kasta skinnpåsarna över axeln för att inte ha dem ivägen.


Så lugn. Det är bara tuttar vännen. Bara tuttar.





Svar till Carola L:


Ja, så är det ju. Kuporna är bredare ju bredare man själv är och ser därmed större ut. :)

Däremot är alltid mellanskillnaden mellan omfånget under tuttarna och på dem alltid detsamma oavsett hur fet man är.


Skitsamma faktiskt, den där människan klankar ner på allt jag säger. Hävdar jag att jorden är rund så skulle hon skriva sig blå om att den minsann är platt och jag bara har fått för mig det.
 


Första gången ever!

Ung, söt kille på bussen:

"Ursäkta? Vill du sitta? Du ser ut att behöva sittplatsen bättre än mig."

Jag, kikar ner på magen, känner mig både chockad och generad:

"Nja det går nog bra."

Killen:

"Nej, sätt dig nu, jag kan stå det är ingen fara!"



FRAM FÖR MER SÅNT! Ni anar inte hur uppskattat det är!

Fick ett mail från chefen

Kunden Caroline af Ugglas ringde precis mig på min privata mobil..

Jag förmodade att jag aldrig skulle behöva säga det men det är ALDRIG ok att lämna ut mitt nummer till någon.

/ F


*Kissar på mig*

Kan förtydliga, det är ett massmail som skickats ut till samtliga anställda. Det är inte jag som har gett ut numret. Skulle aldrig falla mig in! Bossens nummer är för mig heligt. Det används enbart vid akuta privata ärenden eller på fyllan. Haha!




Fili:

Ja, det är samma. ^^

Magen idag v 20+5

 

Lika het som vanligt.

Syster Yster




Hett tips till dig som vill ha en syskonvagn som inte tar extra plats:

Phil & Teds vibe!

Uppdrag till Filiduttan

och till alla andra som inte har något liv. ;-)


Hjälp mig att leta upp priser på schyssta barnvagnar i Tjeckien.

Vill helst ha en Bugaboo.

Den som hittar billigaste buggan får en flaska sprit när jag kommer hem därifrån.

Tack tack!





Svar på anonym kommentar:


Jo, jag har en barnvagn, men inte en sån som jag vill ha. ;-)



PRAG - WATCH OUT!

 


I juni kommer jag tillsammans med ett gäng kollegor och gör stan osäker!

Medans pojkarna dricker öl så ska jag ta mig ut på jakt efter barnkläder och någon schysst barnvagn!

God morgon!

Jag har för mig att jag tidigare skrivit om mitt förvirringstillstånd. Jag vet inte, men jag tror att detta tar priset.

Jag sitter på jobbet. Men jag kom visst lite tidigt. En sisådär 24 timmar förtidigt.

Det positiva är att det bjuds på frukost på måndagar. Men eftersom en annan är i förvirringstillstånd som sagt, så har jag med mig egen.

I
vanlig ordning.



Ibland skär det i mammahjärtat...

"Mamma, jag tycker att du och pappa ska bo ihop! Jag vill att pappa ska flytta hit till oss, till vårt hus."

Jaha. Och vart kom det ifrån? Hur ska jag förklara det här på bästa sätt?

"Men pappa bor ju hos sig. Och mamma bor hos sig. Så är det ju. Skulle vi bo ihop jag och din pappa så skulle vi bråka hela tiden. Och det är ju inte bra."

"Men pappa är snäll! När pappa bor här hos oss så kommer han inte att bråka. Men Ture Björkman (i skrotnisse) är dum!"

Man vill göra allt för sina barn, men vissa önskemål går inte  att genomföra. Tyvärr.

Hm....



Första maj!

Nu är det MAJ!!! Äntligen vår på riktigt!

Igår gick vi ner till firandet, jag och Kevin. Var mysigt därnere, inte för mycket folk som det brukar vara.
Vi köpte lite lotter och Kevin vann såklart på sin:



En dockservis. Haha!! Jaja, han blev glad iallafall. :-)

På bilden syns också vår nya vagn. En helt vanlig sulky. Racen som vi haft och som var helt fallfärdig tjatade Aleczandra till sig. Hon skulle absolut åt tyget. Så den fick hon och vi fick en sulky av Malin.

Inte för att Kevin åker så mycket vagn längre, men klockan sex på morgonen när vi ska till dagis så är den förbannat bra att ha, samt när vi ska gå längre sträckor  nu i sommar. Om inte annat är den bra att lasta grejer på. ;)

Vi var inte kvar så länge. Det blev rätt så kyligt och Kevin började frysa om händerna. Själv hade jag ont i ryggen så det var bättre att gå hem och mysa istället.

Idag har vi suttit på balkongen mest hela dagen och jag har lyckats bränna mig. Kevin har blåst såpbubblor och vi har fikat och grejat. Adrian har sparkat såpass att Kevin kände det till och med. 


Och ikväll får vi finbesök av direktörerna från Örebro!!!











Men det är någonting som fattas mig... Saknar dig massor...


RSS 2.0