Inbrott!!!!




När jag kom hem idag upptäckte jag något hemskt. Grannens dörr var helt sönderslagen och det var blod både på den och i trappen. Inte alls roligt.

Jag hade en väldigt rädd Kevin där ett tag som trodde att det skulle komma tjuvar hit också. Men efter lite diskussion kom vi fram till att Polisen tagit dem och slängt dem i Kumlahålan. Så nu sover herrn gott.

Helgen har förövrigt varit helt okej. Nu väntar en hektisk vecka med dagis och utbildning, BVC-besök och lite annat smått och gott.




Hur har ni det?



Kommentarer
Postat av: Annika

Men fy vad läskigt!

2009-09-27 @ 21:31:33
URL: http://animissen.blogg.se/
Postat av: filiduttan

Nu är det en dåre hos psychobitch och låtsas vara jag igen... hahahahahaha! Dessutom skriver "jag" skit om dig, väldigt underhållande!

2009-09-27 @ 21:38:03
Postat av: Camilla

OJ!

2009-09-28 @ 16:23:55
Postat av: Brottsportalen.se

Ruggigt med blodspår och allt.



http://www.brottsportalen.se kan man lägga upp efterlysningar om man blivit utsatt för något brott. Har man blivit bestulen på något kan man ta hjälp av vår robot som söker igenom de vanligaste annons- och auktionssidorna på jakt efter stöldgods.

Först och främst ökar man ju chansen att få in bra tips eller spåra tjuven, men den andra målet Brottsportalen har är att vi medborgare genom att få information om de vardagsbrott som händer i vårt närområde blir mer vaksamma och att det på sikt kan minska mängden brott och hjälpa polisen få in värdefulla tips som leder till fler uppklaranden.



Ta gärna en kik på hur mycket efterlysningar som idag finns för er kommun, och tipsa din omgivning (och grannen!) om http://www.brottsportalen.se !

2009-09-30 @ 15:50:32
URL: http://www.brottsportalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0